rustpunt en condoleanceruimte Uitvaartcentrum De Singel
begroetingsruimte rouwcentrum De Blauwe Poort
begroetingskamer rouwcentrum Sint-Gillis-Waas
inkom rouwcentrum de overgang temse

Ons verhaal

Mensen die mensen afscheid helpen nemen

De dood maakt deel uit van het leven. Soms vertelt de dood meer over het leven dan het leven zelf. Hoe pijnlijk een uitvaart ook is, hij bundelt de mooiste momenten die u samen met de overledene beleefd heeft. Meer dan een laatste groet is het een poging om het unieke van een mensenleven te vatten. Het is een moment waarop u uw diepste herinneringen met elkaar deelt. Wase Begrafenissen helpt u de meest intieme passages uit dat verhaal te ordenen. Wij zijn ervan overtuigd dat de dood geen stop op het leven zet. Over iemand van wie u houdt, is het laatste woord nooit gezegd.

Waarden

Traditie

Uitvaartzorg gaat uit van het diepmenselijk gevoel om te helpen in de meest onvoorziene omstandigheden. Wij laten ons leiden door de gebruiken die onze aanpak door de jaren heen hebben gevormd. Respect voor de traditie is dan ook een sleutelbegrip
in onze dienstverlening.

Familie

Wase Begrafenissen is een familieonderneming. Hoewel wij sinds onze start structureel gegroeid zijn, is het familiale karakter altijd bewaard gebleven. Ook als bedrijf zien wij het als onze plicht om u warm
en oprecht te ondersteunen.

Kennis

Door de jaren heen heeft Wase Begrafenissen een bedrijfsklimaat ontwikkeld dat innovatie centraal stelt. Wij proberen onze kennis en ideeën constant uit te diepen en zorgen ervoor dat elke medewerker die professionaliteit uitdraagt.

Ecologie

Mens en milieu leven mét elkaar. Daarom beschikken wij over specifieke diensten en producten voor mensen
met een groen hart.

Onze locaties

Om onze uitvaartzorg zo goed mogelijk af te stemmen op uw wensen, beschikt Wase Begrafenissen over vier verschillende locaties.

Historiek

Wase Begrafenissen is al meer dan vijftig jaar een familiebedrijf. In de jaren tachtig vloeide de huidige vennootschap voort uit Begrafenissen Robbers, dat in 1961 werd opgericht. Inmiddels zijn wij gegroeid tot een onderneming die met professionaliteit en passie elke dag opnieuw de laatste zorgen besteden aan mensen, mensen met een verhaal. Wij beschikken over een uitvaartcentrum in Sint-Niklaas en rouwcentra in Beveren, Temse en Sint-Gillis-Waas. Door deze geografische spreiding bieden wij iedereen, ongeacht zijn herkomst, voorkeuren en overtuiging, een dienstverlening op maat.

Beste Pascal en team, Ik wil jullie namens iedereen en zeker namens mijn ma, mijn zus en mezelf bedanken voor de warme en zorgzame uitvaartplechtigheid van mijn pa Leander Syvertsen. Jullie professionele manier van aanpak en het zorgzame en empatisch vermogen om mijn ma en de familie te ondersteunen in dit moeilijke moment heeft enorm geholpen. En vrijdag stonden we aan het urne-bos en zondag zagen we mekaar al terug aan het geboortebos…de cirkel van het leven. Met vriendelijke groeten.

Roland Syvertsen

Heeft u een opmerking, vraag of een mooi idee?

Laat het ons weten via contact of via onze enquete.