Wij hopen dat de persoonlijke berichten en
herinneringen
u tot steun zullen zijn.
Foto van De Smet Maurits

De Smet Maurits

Zandbergen 25 maart 1933 - Steendorp 20 december 2018

Echtgenoot van mevrouw Paula Spietaels

Uitvaart op donderdag 3 januari 2019 om 10 uur in de de kerk van Sint-Jan Evangelist,
Gelaagstraat 30 te Steendorp.

Irène en Dirk Gorrebeeck en Ruymbeke
Gewezen overbuur

Beste Paula en familie Wij vernamen vandaag het nieuws van het overlijden van Maurits via Mimi De Graef. Het spijt ons dat wij niet op de uitvaart aanwezig waren. Wij hebben heel goede herinneringen aan Maurits als gewezen overbuur in de Parklaan, als secretaris van de Volksunie en als bestuurslid van basketbalclub De Eenhoorn. In gedachten staan wij stil bij zijn gedreven, betrouwbare, vriendelijke en eenvoudige stijl. Altijd bereid om in te springen bij een probleem en om oplossingen te zoeken op een rustige manier. Wij leven mee met jullie verdriet. Dirk Ruymbeke en Irène Gorrebeeck

Andrée De Noyette
lerares vroedvrouwenschool dochter

Ik bied mijn christelijke deelneming aan aan de familie van de Heer De Smet en wens hen veel sterkte in de komende moeilijke dagen. Andrée De Noyette, Eendenlaan 4 9150 Bazel Gewezen directrice van het Instituut voor Verpleegkunde St Vincentius te Gent.

kaarin van mieghem
bevriend met Paula

Ik wens heel veel sterkte toe aan gans de familie. Zo onverwacht!

Patrick Poelman
buur van de dochter

Aan de hele familie wensen wij veel sterkte bij het heengaan van uw geliefde vader, opa, broer en alle die hem dierbaar waren. Vooral tijdens deze periode zal het gemis groot zijn. Toch wanneer je aan hem denkt is hij nooit ver weg ! Vanwege de buren, Patrick, Theu en dochter Laura.

Heeft u een opmerking, vraag of een mooi idee?

Laat het ons weten via contact of via onze enquete.