Wij hopen dat de persoonlijke berichten en
herinneringen
u tot steun zullen zijn.
Foto van Van Garsse Hubert

Van Garsse Hubert

Sint-Niklaas 26 december 1922 - Belsele 28 december 2018

Echtgenoot van mevrouw Alexandrine De Cock

Uitvaart op zaterdag 5 januari 2019 om 10 uur
in de Onze Lieve Vrouwekerk, O.L.Vrouwplein te Sint-Niklaas.

NOAH Familiehulp
NOAH- Familiehulp

Wij willen de familie veel sterkte wensen in deze moeilijke tijden. Onze innige deelneming vanwege DVC NOAH.

Caroline Van Laere
wijkverantwoordelijke 't Punt

Onze oprechte deelneming bij het overlijden van Hubert. Spijtig dat ze maar een korte tijd hebben kunnen genieten in het Lindenhof

Ben en Len Aelbrecht
Vriendin van dochter Bea

Oprechte deelneming

Lucie Van Garsse
nicht

Bij onze terugkeer uit verlof op zondag 6 januari hebben we het droevige nieuws van het overlijden van jullie dierbare vader vernomen. Langs deze weg wil ik, als nicht van nonkel Hubert, mijn oprechte en innige deelneming betuigen. Mag ik jullie vragen ook mijn condoleantie over te maken aan tante Alexandrine die ik veel sterkte wil toewensen in deze droevige dagen.

Isabelle Verhofstede
Thuisverpleegster

Beste familie Veel sterkte in deze moeilijke tijd. Ik zal Hubert steeds herinneren als de man die ondanks het vroege uur dat ik aan zijn deur stond elke keer weer vriendelijk lachte ook al was dit voor hem niet altijd gemakkelijk. Ik heb veel van hem mogen leren. Isabelle Verhofstede Thuisverpleegster Team "Newcare"ken.

Patrick Pede
vriend van Bea

Veel sterkte! En dankbaarheid om het leven dat geweest is en de zorgen die je wederkerig hebt kunnen geven.

Patrick Van Schap
broer van schoondochter

Mijn innige deelneming aan de hele familie. Kan zaterdag niet aanwezig zijn maar ben in gedachte bij jullie.

Christiane Van Garsse
nicht

Innige deelneming aan de kinderen, klein kinderen en achterkleinkinderen van mijn dierbare nonkel Hubert van Garsse. Hartelijke deelneming in rouw en gebeden. Het was een mens die alles een komisch draai kon geven en toch zeer ernstig was in zijn relatie met de medemens.

Annemie Bogaert
Collega Bea

Oprecht medeleven bij dit overlijden. Als een ouder sterft, verlies je een deel van je jeugd. Maar er blijven vast talloze mooie herinneringen - koester ze!

Anja Van Overloop
medewerkster stadsbestuur Sint-Niklaas

Namens de sociale dienst personeel en de collega's van de afdeling personeel Stad en OCMW Sint-Niklaas onze oprechte deelneming bij het overlijden van de heer Van Garsse Hubert. Mogen mooie herinneringen steeds blijven bewaard worden en een steun zijn bij moeilijke momenten. Sterkte aan gans de familie.

Wilfried FONTEYN
OKRA Sint-Jan

Wij bieden Alexandrine en familie onze christelijke deelneming aan bij het overlijden van Hubert Wij hebben goede herinneringen aan dit moedig koppel die in het verleden regelmatig deelnamen aan onze OKRA-activiteiten. Bij de uitstappen waren zij de onvermoeibare deelnemers die een voorbeeld waren voor velen. Als ex-voorzitter had ik nog tot recent contact met hem. Veel sterkte om dit te verwerken Wilfried en Godelieve Fonteyn-Molders

Johan Thielen
.

Innige Deelneming . Dokter en Mevr. Thielen J.

rita vercauteren
werkneemster van Hubert en Alexandrine

beste mevr.Alexandrine en kinderen, mijn medeleven bij het overlijden van je echtgenoot en jullie vader . Een heel bijzonder aangename man ,met op tijd een kwinkslag in zijn gesprek. Blijvend dankbaar en zeer genegen dat ik voor hem heb mogen werken. Voor altijd in mijn gedachten. veel sterkte bij dit afscheid.

Patric en Lutgarde Gorrebeeck - Van Garsse
nonkel

Onze oprechte christelijke deelneming in uw diepe rouw om het overlijden van uw dierbare echtgenoot, vader, grootvader, familielid en onze vriendelijke en goedlachse nonkel. Wij wensen u allen alle levenssterkte toe in deze erg beproefde dagen en in de toekomst.

godelieve van duyse
Vader van Bea

Mijn innige deelneming bij het overlijden van jullie vader, in gedachten ben ik bij jullie.

Gilbert Gisele De Rijbel Dullaert
Kennis van Annemie en Paul

Sterkte bij het overlijden van jullie papa .

FREDDY VERMEULEN
-

Mijn oprechte deelneming bij het overlijden van papa Hubert, de goedlachse, positieve en aangename zachtmoedige buurman tijdens de vele mooie jaren in de Nieuwstraat.

Heeft u een opmerking, vraag of een mooi idee?

Laat het ons weten via contact of via onze enquete.