Ons verhaal

Mensen die mensen afscheid helpen nemen

De dood maakt deel uit van het leven. Soms vertelt de dood meer over het leven dan het leven zelf. Hoe pijnlijk een uitvaart ook is, hij bundelt de mooiste momenten die je samen met de overledene beleefd hebt. Meer dan een laatste groet is het een poging om het unieke van een mensenleven te vatten. Het is een moment waarop je jouw diepste herinneringen met elkaar deelt. Wase Begrafenissen helpt je de meest intieme passages uit dat verhaal te ordenen. Wij zijn ervan overtuigd dat de dood geen stop op het leven zet. Over iemand van wie je houdt is het laatste woord nooit gezegd.

Onze geschiedenis

Een verhaal over familie

Wase Begrafenissen is al meer dan vijftig jaar een familiebedrijf. In de jaren tachtig vloeide de huidige vennootschap Wase Begrafenissen voort uit Begrafenissen Robbers, dat in 1961 werd opgericht. Inmiddels zijn wij gegroeid tot een onderneming die met professionaliteit en passie elke dag opnieuw de laatste zorgen besteden aan mensen, mensen met een verhaal. Wij beschikken over een volwaardig Uitvaartcentrum De Singel in Sint-Niklaas en rouwcentra te Beveren, Temse en Sint-Gillis-Waas. Door deze geografische spreiding bieden wij iedereen, ongeacht zijn herkomst, voorkeuren en overtuiging, een dienstverlening op maat.

Een uitmuntend team

Mensen voor mensen

Een professionele equipe die dag en nacht voor je klaar staat. Met delicate zorg en exceptionele finesse helpen wij je graag verder en staan we je bij in moeilijke momenten. Persoonlijke begeleiding is ons stokpaardje. Uitmuntendheid ons streven.
v.l.n.r. Smagghe Piet – uitvaartmedewerker
Andrée Robbers – zaakvoerder
Wolfgang Du Tré –  uitvaartmedewerker
Pascal Du Tré – zaakvoerder

Waarden

Traditie

Uitvaartzorg gaat uit van het diepmenselijk gevoel om te helpen in de meest onvoorziene omstandigheden. Wij laten ons leiden door de gebruiken die onze aanpak door de jaren heen hebben gevormd. Respect voor de traditie is dan ook een sleutelbegrip
in onze dienstverlening.

Familie

Wase Begrafenissen is een familieonderneming. Hoewel wij sinds onze start structureel gegroeid zijn, is het familiale karakter altijd bewaard gebleven. Ook als bedrijf zien wij het als onze plicht om je warm
en oprecht te ondersteunen.

Kennis

Door de jaren heen heeft Wase Begrafenissen een bedrijfsklimaat ontwikkeld dat innovatie centraal stelt. Wij proberen onze kennis en ideeën constant uit te diepen en zorgen ervoor dat elke medewerker die professionaliteit uitdraagt.

Ecologie

Mens en milieu leven mét elkaar. Daarom beschikken wij over specifieke diensten en producten voor mensen
met een groen hart.

Onze locaties

Rouwcentrum De Blauwe Poort

Stationsstraat 32
9120 BEVEREN

03 775 71 50

Rouwcentrum Sint-Gillis-Waas

Nieuwstraat 11
9170 SINT-GILLIS-WAAS

03 707 09 16

Rouwcentrum De Overgang

Krijgsbaan 86
9140 TEMSE

03 771 68 19

Beste Pascal en team,
Ik wil jullie namens iedereen en zeker namens mijn ma, mijn zus en mezelf bedanken voor de warme en zorgzame uitvaartplechtigheid van mijn pa Leander Syvertsen. Jullie professionele manier van aanpak en het zorgzame en empatisch vermogen om mijn ma en de familie te ondersteunen in dit moeilijke moment heeft enorm geholpen.
En vrijdag stonden we aan het urne-bos en zondag zagen we mekaar al terug aan het geboortebos…de cirkel van het leven.
Met vriendelijke groeten.

Roland Syvertsen

Wil je zelf een verhaal vertellen? Laat het ons weten.

Zo als het hoort is volgens mij niet genoeg waardering voor hoe de uitvaart van mijn tante was verzorgd, wij vonden het fantastisch verzorgd. Wij zijn uiterst tevreden, daar kunnen de Nederlanders een voorbeeld aan nemen

Nederlandse familie geeft reactie via ons enquête formulier

Wil je zelf een verhaal vertellen? Laat het ons weten.

Bij het overlijden van mijn mama hebben we ervaren dat jullie in alle vriendelijkheid en sereniteit alles in goed banen leiden. Een verademend gevoel in een hectische periode. De site straalt jullie professionalisme uit.
Met vriendelijke groeten. Annita de Meyer.

Zeer mooie serene, klassevolle en functionele site !

Wil je zelf een verhaal vertellen? Laat het ons weten.

Beste,
We willen jullie nogmaals hartelijk danken voor de professionele wijze waarop we gisteren onze moeder Hilda Persoons hebben mogen begraven.
Jullie inzet en betrokkenheid heeft van deze triestige dag een dag gemaakt waar we toch met veel voldoening aan kunnen terugdenken.
Groeten, Filip en Gwenda Brokken – Liekens.

Heengaan van moeder

Lees meer
Wil je zelf een verhaal vertellen? Laat het ons weten.

Door uw voorstel van de 24 uurskamer hebben wij de kans gekregen om 'waardig' afscheid te nemen. Op elk moment van de dag. Om 22 uur s' avonds, om 9 uur s' morgens ... Het is ook goed dat je nog alleen kon zijn met haar, zonder tussenpersonen erbij. Je kon er nog een koffietje drinken met je geliefde overledene en je kon er blijven zolang je wilde. Je krijgt als het ware een betere voorbereiding op je verwerking. En voor de prijs moet je het niet laten ... Bij deze bedankt voor deze mogelijkheid en het heeft ons zeker geholpen bij de verdere verwerking van ons verdriet. Met vriendelijke groeten. Fonteyn Lut

Fam. Fonteyn

Wil je zelf een verhaal vertellen? Laat het ons weten.

Wj zijn zeer tevreden van jullie service! Bedankt!

Fam. Smet

Wil je zelf een verhaal vertellen? Laat het ons weten.

Wij danken het ganse team van Wase Begrafenissen voor de feilloze dienst en persoonlijke aanpak.

Fam. Peeters

Wil je zelf een verhaal vertellen? Laat het ons weten.

Soms even vijf minuutjes…

Voor mijn broers, mijn mama en mezelf was de 24 uurskamer heel waardevol. In de donkere dagen die volgden konden we papa vaak bezoeken. Zelfs op kerstdag konden we samen zitten.

Lees het verhaal

Intens afscheid nemen

"Het waren de laatste keren dat we bij haar konden zijn en dat hebben we dan ook gedaan."

Lees het verhaal

Een familiekamer als baken van troost

De 24 uurskamer in De Singel gaf de familie van Chris de mogelijkheid om op gelijk welk moment, als de nood of het verlangen er was, naar de jongeman toe te gaan...

Lees het verhaal