Wij hopen dat de persoonlijke berichten en
herinneringen
u tot steun zullen zijn.
Foto van Annette De Smet

Annette De Smet

Sint-Niklaas 8 september 1952 - Beveren 6 februari 2020

Echtgenote van de heer Walter Wielandt

De familie heeft in alle rust afscheid genomen in
Uitvaartcentrum De Singel op donderdag 13 februari 2020.

Wielandt Smet
Schoondochter Natasja

Annette, Je was niet alleen mijn schoonmoeder, maar mijn allerbeste maatje. Wij hadden héél veel steun aan elkaar. Vanaf je de diagnose kreeg dat je ziek was heb je geen enkel traantje gelaten, je was een straffe madam (vrouw) voor uzelf. Met het hart op de juiste plaats een klein hartje naar andere toe. Ik zal je nooit vergeten. Ik zal u lach,babbel en plezier (GRAPJES) missen. Natasja

Rudi en mildred Maes Dhooghe
Zus van ingeborg

VEEL STERKTE AAN DE FAMILIE

walter vermeulen
huiseigenaar

soms is er zoveel wat we kunnen voelen en zo weinig dat we kunnen zeggen ! veel sterkte gewenst. walter vermeulen en marleen.

hector vincke
via natasja en stefaan

Veel sterkte met het verlies van Annette

VIVIAN LEROY
kennis

Met grote droefheid hebben wij het overlijden van Annette vernomen. Mogen wij veel sterkte toewensen aan de familie in deze bijzonder moeilijke dagen en weet dat wij haar nooit zullen vergeten. Apt Leroy Vivian, familie en personeel.

Anne-Sophie De Meersman
Hoofdverpleegkundige WZC De Plataan

Lieve Annette, Wat moesten we zo wennen aan je verhoogde afwezigheid bij ons. Zoveel als je kon kwam ons “mama” op bezoek bij haar lieve Walter. We keken altijd uit naar je komst, en naar je steeds weerkerende lach. Ons Annette, waar we steeds op konden rekenen als er iets was. Samen genieten met haar ventje op de brunch of bij het valentijnsetentje. Jullie waren zo een geweldig koppel samen. Iedereen van ons team was zo jaloers op jullie liefde, en hopen allemaal zo lang samen te kunnen blijven. Maar toen sloeg het noodlot toe. Je was vaker afwezig door ziekte, maar zorgde ervoor dat je steeds snel terug op post was. Maar het ziek zijn heeft ervoor gezorgd dat het niet mocht zijn... je kon niet meer langs komen. 1 keer is het nog eens gelukt, maar het was niet gemakkelijk. Niet voor jou, en niet voor Walter. Lieve Annette, We gaan je allemaal enorm missen, en wees er zeker van, we zorgen verder goed voor je lieve ventje, Walter. Speciaal voor jou zingt hij nog vaak “Walter is hier, Walter is hier, Walter, Walter, Walter is hier”