Wij hopen dat de persoonlijke berichten en
herinneringen
u tot steun zullen zijn.

Marc Vercauteren

Sint-Niklaas 29 augustus 1960 - Stekene 16 mei 2019

Bezieler en oprichter vzw De Cramme

Uitvaart vindt plaats in de aula van het Uitvaartcentrum De Singel,
Singel 13 te Sint-Niklaas, op vrijdagavond 24 mei om 17 uur.

Kitty Snieders
Kennis, dorpsgenote van weleer

We kenden elkaar niet zo goed, hebben elkaar maar enkele keren echt 'ontmoet' maar de verhalen en herinneringen die anderen delen, bevestigen hetgeen ik al vermoedde. Een mooie gevoelige ziel. Je vertrouwde me ooit toe dat je me benijdde dat ik de kracht vond om op te staan en verder te gaan; dat niet iedereen dit kan, hoe graag ze ook willen. Ik wens het je toe Marc, dat de liefde je volledig omarmt en heelt. Waar je ook bent. Kitty Snieders

Jan De Maesschalck
vriend

Onze mooie herinnering aan Marc toen we samen met mijn zus Hilde en Hedwig en zijn vriendin Ilse in de verre jaren tachtig meermaals nieuwjaar vierden. Marc was een unieke 'gast' en kon verdomd lekker koken; zijn kennis van kruiden was een deel van zijn kijk op, en inzicht van de natuur. Wat een tijd toen, wij alle zes twintigers in die vorige eeuw. Dag vriend. vanwege Jan & Chris De Maesschalck -Linthout (konden niet aanwezig zijn op zijn uitvaartdienst)

Patrick Beda
Oude vriend

Ik was verbaasd deze morgen te horen van dit overlijden . Ik ben Patrick Beda oude vriend van Marc. Ook van Peter Lippeveld alle medeleven met de familie en vrienden. Wij leven nu in Mexico ver weg van jullie maar leven mee. Dit kwam onverwacht heel vroeg , veel te vroeg. heel veel sterkte toegewenst. Patrick en Peter.

HESTERS_ DE BLOCK de block
VRIEND

RUST ZACHT MARC EN DRINK NOG EEN PINTJE HIERBOVEN EN EET NOG EEN FRIETJE LINDA PATRICK HESTERS DE BLOCK

Magaly Lewyllie
vriendin

Dag Marc, Bedankt voor je warme vriendschap ! Je had van je huis en tuin een pareltje gemaakt. De blauwwitte kleurenpracht aan bloemen in je tuin zullen me altijd blijven inspireren en weerspiegelden je 'zijn' . Je straalde rust, vrede en liefde uit. Zo zal ik je ook altijd blijven herinneren. Goeie reis Marc.

Hedwig Willems
vriend

Beste Marc, Bedankt voor alle mooie herinneringen die we samen met jou mochten beleven, op vakantie in de Cevennen, de lekkere avonden in je sprookjeshuis in de Spoorwegwegel, onze kasten in restauratie bij jou, ... en ofschoon dat allemaal lang geleden is, koesteren we al die mooie momenten voor de rest van ons leven en blijven ze in onze gedachten springlevend en daar kan zelfs geen doodgaan tegenop ! In de tuin, in de natuur, tussen de hoge bomen, Je zal er altijd zijn, je zal er altijd schijnen, bezielend als je was én bent ... Rust nu maar zacht, Marc, Tot later, Hedwig

Hilde De Maesschalck
Vriendin van vroeger

Marc, Mooie herinneringen en momenten met jou gaan we nooit vergeten. Bijna 40 jaar geleden kon ik mee met jou naar een optreden van Led Zeppelin, dat was nog ten tijde van de jeugdclub schuin tegenover de kerk in Stekene. Daarna de tijd van de Cramme , met beurtelings tappen. Ilse kwam in je leven en jullie vulden mekaar mooi aan. Je uitleg over de dingen werd door Ilse iets ingekort en maakte onze bezoeken altijd heel gezellig in je huis waar je terecht heel fier op mocht zijn ! De oudejaarsavonden samen , Chris en onze Jan waren er ook bij, zullen we nooit vergeten. Kokkerellen was je ding, op vakantie in de Camargue kochten we verse tonijn en gingen we zeekraal in de natuur plukken, allemaal onder jouw deskundige begeleiding! Je recepten schikken op het strand met de wind , was echt grappig ! We gaan je nooit vergeten en bedanken je voor de wondermooie momenten. De laatste jaren hadden we geen contact meer, onze levens waren uit mekaar gegroeid. Mn diep medeleven. Hilde De Maesschalck

Marnix en Berlinda Decorte - Vogels
Achternicht

Onze oprechte deelneming met het overlijden van marc. één zijn met de natuur was een levensmotto. Maar het één zijn komt te vroeg.

Marc Bogaerts
Natuurpunt Waasland Kern Noord

Marc, Het Steengelaag ligt aan uw voordeur, de bloemenweide heb je vele jaren laten begrazen met uw schapen zodat een bloemenweelde verscheen. De laatste jaren hebben wij dit overgenomen, ik weet dat je dit graag nog zelf zou gedaan hebben, maar dat je eigenlijk niet meer bij machte was om dit te doen. We gaan dit werk verder zetten, momenteel baadt ze in een zee van scherpe boterbloem. Hopelijk kan je dit nog overschouwen van ergens daarboven. Rust in vrede.

dirk garrevoet
vriend

rust zacht Marc, bedankt voor de vele gesprekken die we samen voerden.

Annette Vogels
Achternicht

Beste, Ik weet niet tot wie ik me nu richt. Marc was een achterneef van me langs mijn moeders zijde. Ik wil graag mijn medeleven betuigen. We kwamen elkaar soms tegen in het dorp. Veel sterkte. Annette Vogels ( dochter Mariëtte Vercauteren, dochter van albertina leonie Vercauteren)

Herman Janssens
Ex - uitbater café 't Anker

Innige deelneming

Kris Van Duyse
vriend

Beste familie en vrienden van Marc, Dag Marc, Heroïsche avonden in de cramme hebben we samen beleefd. De tweede of derde doorstart meegemaakt. het eindeloos filosoferen aan de toog. Jouw Irish stew die je maakte voor een volledig crammepubliek, de vlaamse avonden, de eerste crammerocks met jou in het frietkraam. Net op vrijdag om 17u openen we met het gemeentebestuur aan uw voor-en achterdeur het fietspad dat u een eind veiliger naar de cramme had kunnen brengen... Ik denk aan u maar kan er jammer genoeg niet bij zijn op je uitvaart. Dank voor je inzet voor het jeugdhuis de cramme ! Rust Zacht. Kris Van Duyse oud voorzitter Jeugdhuis De Cramme.