Wij hopen dat de persoonlijke berichten en
herinneringen
u tot steun zullen zijn.
Foto van Marie-Louise De Bondt

Marie-Louise De Bondt

Mechelen 10 september 1942 - Sint-Niklaas 3 september 2019

Weduwe van de heer Roger Ivens

Lid van Okra


Uitvaart vindt plaats in intieme kring.

Walter Franckaert
Okra lid

Onze oprechte deelneming bij het te vroeg heengaan van Marie Louise. Voor ons was zij een zachte, aangename en vriendelijke vrouw waaraan wij goede herinneringen van bewaren. Van ons persoonlijk en namens Okra Temse Centrum.

Rita Gosselin
Kennis

Innige deelneming,sterkte.

Rudy Boodts
Collega van dochter Petra

Ons innig medeleven bij het overlijden van jullie moeder, grootmoeder, familielid. Wij zullen Marie-Louise blijvend herinneren als de vrouw van Roger en de moeder van Petra, die zichzelf wegcijferde voor haar gezin. Veel sterkte en geloof gewenst aan Petra en de hele familie Vanwege Rudy en Christiane.

Jeannine en Albert Cornelis - De Ryck
Wij waren vrienden bij R.D.Z.

Wij bieden u onze oprechte deelneming bij het verlies van jullie moeder en grootmoeder. Heel veel sterkte voor gans de familie Jeannine & Albert.

Patrick Michels
Contact van dochter Petra

Beste Familie van Maria, amper een goed jaar na vader Roger moeten jullie nu afscheid nemen van moeder. Veel sterkte gewenst in deze sombere tijd, ongetwijfeld zullen vele mooie herinneringen daarbij helpen. Innige deelneming vanwege Patrick en Monique.

guido geldof
petanque vrienden Okra Centrum

Beste familie, Wij wensen jullie heel veel sterkte toe in deze moeilijke periode. Onthoudt de mooie dingen die jullie samen hebben mogen meemaken en die ook mee zullen zorgen voor het verwerken van jullie verdriet. Guido Geldof Monique Meersman